MLS
Driven by enthusiasm and passion Geavanceerd zoeken
Driven by enthusiasm and passion Geavanceerd zoeken
MLS Driven by enthusiasm and passion

Waarom MLS?

Goed samenwerken kan wonderen doen. Ontdek wat we voor u in petto hebben!

Totaaloplossing voor uw labo

Met ons uitgebreid gamma kunnen wij al uw noden voor het labo afdekken: gaande van microtips van 10 µl, over handschoenen, bloedafnamebuizen, staalafnamebekers, petrischalen, Erlenmeyers, weefselkweekflessen, pipetten, kleurstoffen, autoclaven, … tot wie weet zelfs een WASP-entautomaat voor uw labo microbiologie.

Wist u trouwens dat alle courante laboproducten binnen de 24H geleverd kunnen worden? Laat ons weten wat u zoekt, we helpen u graag verder.

Klantenservice

Om al onze klanten met raad en daad bij te staan, beschikken wij over een heel uitgebreide klantendienst. Onze Customer Care Service bestaat uit een aantal collega’s die dagdagelijks alle inkomende telefoons behandelen, bestellingen verwerken, vragen over o.a. verzendingen, leveringstermijnen beantwoorden, … Daarnaast zijn er nog een aantal Customer Care medewerkers aangesteld voor een specifieke regio of voor een productengamma. Zo krijgt u ook op de binnendienst een vaste contactpersoon die op de hoogte is van uw volledige dossier.

Kennis van zaken

We vinden het belangrijk dat u zich als klant geholpen voelt en u met uw vragen terecht kan bij onze Accountmanagers. Zij volgden allemaal een opleiding als laborant of verpleegkundige en kunnen ook terugblikken op hun ervaring in het labo of ziekenhuis. Dit vinden wij alvast een ideaal begin om samen met u naar passende oplossingen te zoeken. Bovendien kiezen we onze leveranciers heel minutieus uit en kunnen we reeds terugblikken op 30 jaar ervaring in onze branche.

Gesloten op 15 augustus 2022

MLS gesloten op 15/8/22

Graag willen wij u nu al verwittigen dat MLS op 15 augustus gesloten zal zijn en er dus geen leveringen en afhalingen mogelijk zullen zijn. Mogen wij u dan ook vragen tijdig uw bestellingen te plaatsen. Verder lezen

De hele zomer open!

MLS is open all summer 2022

MLS blijft open tijdens de zomerperiode! Wij wensen jullie allen een heel prettige en veilige zomervakantie toe! Verder lezen

Gesloten op 26 & 27 mei 2022

MLS 26-27mei2022 closed

Graag willen wij u nu al verwittigen dat MLS op 26 en 27 mei gesloten zal zijn en er dus geen leveringen en afhalingen mogelijk zullen zijn. Mogen wij u dan ook vragen tijdig uw bestellingen te plaatsen. Alvast bedankt voor uw begrip. Verder lezen

Momenteel zijn er geen beurzen beschikbaar.

SERVICE ENGINEER voor WASP/WASPLab en Laboapparatuur (m/v)

We're hiring MLS

Vanwege een groeiend marktaandeel zijn wij op zoek naar: SERVICE ENGINEER voor WASP/WASPLab en Laboapparatuur (m/v). Verder lezen

Ervaren Accountmanager - regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant

We're hiring MLS

MLS is een gespecialiseerde leverancier van laboratorium disposables en voert een ruim assortiment van de gerenommeerde merken. Wij zijn op zoek naar een: Ervaren Accountmanager - regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant (m/v). Verder lezen

Verpakker & Archiveerder (m/v) voor onmiddellijke indiensttreding

We're hiring MLS

Voor onze montage en CellNass zijn we op zoek naar een collega: Verpakker & Archiveerder (m/v) voor onmiddellijke indiensttreding. Verder lezen

MLS is betrouwbaar, betrokken en bevlogen. Iedere keer weer zeer prettig om mee samen te werken!

Dr. B.C. van Hees, arts-microbioloog, Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn/Zutphen

MLS door de jaren heen leren kennen als een goed en betrouwbaar bedrijf.
Snelle levering, goede service en kennis van zaken.
Je wordt telefonisch en via de mail altijd vriendelijk en servicegericht te woord gestaan.
Wij zijn zeer tevreden over MLS als onze Strategische Partner.

Mevr. Alita McWilliams, Inkoop Stichting PAMM

MLS is voor ons een waardevolle partner en wij stellen de samenwerking met MLS zeer op prijs.

Dhr. Sem Kuipers, Logistiek Coördinator LBP

De disposables van MLS, voldoen altijd aan onze verwachtingen en worden ook nog eens buitengewoon snel geleverd!

Dhr. Jef Nikkelen, Quality Assurance Manager, Marfo

Zaken doen met MLS is top, klantvriendelijkheid en kennis staan voorop.

Eurofins

MLS is een gedegen zakenpartner, met veel aandacht voor de klant. De accountmanager en binnendienst denken zeer goed mee, en er wordt snel geschakeld. Leveringen vinden volgens afspraak plaats en mocht er toch een probleem ontstaan dan wordt dit zeer adequaat gecommuniceerd en opgelost. De producten van MLS zijn geschikt voor het aangegeven gebruik.

Mevr. Anita Böing, Academisch Medisch Centrum Amsterdam

MLS is een bedrijf waar het goede van België en Nederland bijeen komt, uiterst klantvriendelijk, accuraat en gedreven.

Anoniem

De Vacuette barcodebuis heeft het ons mogelijk gemaakt meer tijd te besparen en efficiënter te werken. Afname en sortering gaan nu sneller en fouten zijn nagenoeg volledig uitgesloten. Dit project werd mede mogelijk gemaakt door een constructieve samenwerking met MLS en GBO.

Mevr. Karen Bruyland, Medisch Labo Bruyland

We hebben verschillende trajecten met MLS doorlopen.
Wat ons hieraan positief is bijgebleven, is de klantgerichtheid en de oplossingsgerichtheid van de mensen van MLS.

Dhr. Harry Kolk, afdelingshoofd Lab Bacteriologie Routine

MLS is leverancier van diverse materialen aan de laboratoria van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen. MLS is een betrouwbare partner die zorgt voor een snelle levering van producten en biedt daarnaast ook een uitstekende service. MLS communiceert goed en snel en geeft ook direct een update wanneer producten niet op voorraad zijn en de termijn waarop deze wel geleverd kunnen worden. Zij doen net dat stapje extra voor hun klanten, wij zijn zeer tevreden over MLS.

Dhr. Sjef van den Tillaart, medewerker Frontoffice CWZ

Kloosterboer is tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking en producten geleverd door MLS.
We weten zelf hoe belangrijk het is dat onze laboratorium verbruikartikelen kwalitatief aan de hoogste food-eisen voldoen.
Hier speelt MLS mooi op in en levert daarbij al de vereiste documentatie.

Dhr. Roy de Witte, Project Engineer BU Juices and Concentrates Kloosterboer Vlissingen

MLS beschikt over productspecialisten die beschikken over een goede productkennis en een professionele uitleg kunnen geven. Daarnaast denken ze actief mee of de investering wel zinvol is voor de klant vb al dan niet aanschaffen van een WASP.

Mevr. Mia Vanrobays, Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ)

De MLS medewerkers zijn altijd vriendelijk. Indien een artikel niet voorradig is, zijn ze steeds bereid om te zoeken naar een alternatieve oplossing om de klant uit de nood te helpen.

Mevr. Mia Vanrobays, Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ)

Het fijne aan MLS is dat zij de WASP niet als apparaat verkopen maar als oplossing voor de uitdagingen die wij op het lab hebben. Natuurlijk is het boeiend en interessant om de details van de machine te leren in de aanschaf fase maar vooral de aandacht op de invulling van uitdagingen maken het verschil tussen MLS en haar concurrenten. Voor een paar analisten bleek er aanvankelijk vrees te zijn voor robotisering (minder of saaier werk) maar dit bleek anders uit te pakken met MLS.

Anoniem
Alle citaten

Onze merken