Greiner Bio-One

Greiner Bio-One

Greiner Bio-One is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige kunststof laboratoriumproducten. Het bedrijf is een technologiepartner voor ziekenhuizen, laboratoria, universiteiten, onderzoeksinstituten en de diagnostische, farmaceutische en biotechnologische industrie.

De bedrijfsdivisie Preanalytics, met hoofdkantoor in Kremsmünster (Oostenrijk), ontwikkelt en produceert innovatieve afnamesystemen voor menselijke en dierlijke bloed-, urine- en speekselmonsters, met als doel dagelijkse routinetaken gemakkelijker en veiliger uit te voeren in ziekenhuizen, laboratoria en huisartsenpraktijken. Deze divisie omvat ook op maat gemaakte softwareoplossingen (Greiner e-Health Technologies) die zorgen voor meer efficiëntie en patiëntveiligheid in het pre-analytische proces.

De BioScience-divisie van Greiner Bio-One, met het hoofdkantoor in Frickenhausen (Duitsland), ontwikkelt en produceert ook microplaten voor high-throughput screening, die zorgen voor de snelste en meest efficiënte testen van stoffen en materialen in zowel de industrie als het onderzoek.

https://www.gbo.com/nl-be/