GEANNULEERD: Symposium voor Medisch Laboratoriumtechnologen

Deze beurs werd geannuleerd!

  • Datum: 10/10/2020
  • Adres: Campus Howest, Rijselstraat 5, Brugge

Naar aanleiding van de adviezen van de federale overheid om verspreiding van het Coronavirus in te perken, zijn we genoodzaakt het MLT symposium van 28 maart te annuleren. De eerste editie wordt verplaatst naar 10 oktober 2020.

De opleiding Biomedische Laboratoriumtechnologie (BLT) van de Hogeschool West-Vlaanderen (Howest) organiseert op zaterdag 10 oktober 2020 de eerste editie van het Symposium voor Medisch Laboratoriumtechnologen. Dit symposium komt tot stand in samenwerking met enkele lokale partners van de opleiding: AZ Sint-Jan Campus Brugge en Oostende, AZ Zeno Knokke en AZ Sint-Lucas Brugge.

Het symposium richt zich in eerste instantie op elke medisch laboratoriumtechnoloog (MLT), werkzaam in een klinisch labo of labo voor pathologische anatomie in de regio (Noord-)West-Vlaanderen en/of afgestudeerd in de opleiding MLT aan Howest. Deze eerste doelgroep zal zich met voorrang kunnen registreren voor het symposium. Daarnaast komen ook MLT’ers werkzaam in andere regio’s in aanmerking voor deelname aan het symposium, na het verlopen van de voorrangsperiode.

Met dit symposium willen we de mogelijkheid bieden aan MLT’ers om een deel van de navormingsuren, noodzakelijk voor het behouden van een MLT erkenning (KB 07/01/2019), jaarlijks (lokaal) te volgen.