MLS genomineerd als Trends Gazelle 2022

MLS steeg van plaats 78 (2020) naar een spectaculaire 18de plaats in de lijst van de Trends Gazellen grote bedrijven. Natuurlijk zijn we hier super trots op! ❤️

Intussen is dit de 7de nominatie voor MLS en dit jaar tussen de 100 snelst groeiende grote bedrijven van West-Vlaanderen.

Bedankt aan onze klanten voor het vertrouwen & natuurlijk ook onze medewerkers voor hun inzet om dit mee te helpen realiseren!

De redactie van Trends Magazine selecteert dit jaar voor 21ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in toegevoegde waarde, personeel en cash-flow.

https://trendsgazellen.be

Trends deed een interview met onze zaakvoerder Wilmer Verniers n.a.v. deze nominatie, lees deze hier: