Wie zijn we?

MLS drone 2020M.L.S. nv werd opgericht in 1986 en bestaat al 35 jaar! Het schenkt mij dan ook veel voldoening dat zelfs klanten van het eerste uur nog steeds bij ons bestellen. Jaar na jaar breiden we ons gamma uit alsook ons klantenbestand.

Zo kon M.L.S. uitgroeien tot een stevige KMO met ondertussen een 60-tal medewerkers en meer dan 14.000 artikels. Onze troeven zijn vooral onze wil om het goed te doen, onze mensen die elke dag weer opnieuw de goede teamspirit opbrengen en de klantvriendelijkheid tonen. Dat vleugje menselijkheid is belangrijker dan we wel denken in onze rationeel geworden wereld.

MLS warehouse

Wij zijn ondertussen reeds verschillende jaren ISO-gecertificeerd MLS ISO 9001:2015en beschikken eveneens over een medisch notificatienummer voor medische hulpmiddelen. Dit is een garantie voor u dat wij medische hulpmiddelen verdelen, opslaan en leveren volgens de strengste normen.

Uiteindelijk wil ik ook u, beste klant, bedanken voor uw vertrouwen in M.L.S., want zonder u was het onmogelijk uit te groeien tot wat we nu zijn. MLS 35jaarMijn dank hiervoor, we zijn alvast klaar voor de volgende 35 jaar!