ISO 9001:2015
MLS behaalde reeds in 2004 haar eerste ISO-certificaat. Toen nog ISO 9001:2000, nu is dit uiteraard ISO 9001:2015. MLS verplicht zich er toe strikt volgens opgelegde procedures, richtlijnen en werkinstructies te werken. Ons kwaliteitssysteem staat dan ook in het teken van voortdurende verbetering van de bedrijfsprocessen die bijdragen tot continuïteit en toekomst van het bedrijf en waarbij klanttevredenheid het centrale uitgangspunt is.

Notificatie distributie Medische hulpmiddelen
MLS beschikt over een notificatienummer voor de verdeling van medische hulpmiddelen (DGG3/PHB/LDB/5809). Dit is wettelijk verplicht voor alle verdelers van medische hulpmiddelen.

Service
Onze commerciële binnendienst en de vertegenwoordiger voor uw regio stellen alles in het werk om u correct, snel en efficiënt te dienen. Zij helpen u graag bij het kiezen van een product.

Kwaliteitsproducten
MLS werkt heel nauw samen met verschillende fabrikanten. In overleg met de verkoopafdeling kiest MLS voor u de gamma’s die voldoen aan uw behoeften. Onze voorkeur gaat hierbij telkens naar leveranciers die betrouwbare en constante kwaliteit leveren.

24H levering
Alle courante laboproducten zijn bij MLS op voorraad. Vandaar dat wij u deze artikels ook binnen de 24 uur leveren.

Ruim assortiment
MLS kan u alle labodisposables leveren. U hoeft niet langer verschillende leveranciers aan te spreken voor uw dagelijkse labobenodigdheden. MLS biedt u een totaalpakket aan.

Uitgebreide technische informatie
Wilt u over bepaalde producten extra technische gegevens, gedetailleerde brochures, wetenschappelijke studies, … ? Wij beschikken over de meest recente catalogi van onze leveranciers en indien gewenst, bezorgen zij ons graag extra documentatie.