MLS WhatsNext promotions Eppendorf I 2024

Eppendorf WhatsNext I / 2024

Your Sample. Our Passion.

Je investeert je tijd, geld, expertise en moeite in elk staal. Het is niet meer dan normaal dat u zich bekommert om uw resultaten. Het is onze passie om u te ondersteunen met onze diensten en expertise, en promoties om u te helpen uw budget te maximaliseren.

Oplossingen voor uw laboratoriumuitdagingen

Eppendorf Centrifuge 5425 R

Zorg ervoor dat uw stalen aerosolvrij blijven en bereik elke dag de beste scheidingsresultaten. Met de aerosoldichte rotors biedt Eppendorf maximale bescherming voor u en uw monster.
20% – Bespaar 20% op uw volgende aankoop van een gekoelde of niet-gekoelde microcentrifuge 5425 / 5425 R & 24-plaats aerosoldichte rotor.

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri

Versnel de veelzijdigheid van uw onderzoek met foutloze en reproduceerbare centrifugatieruns. Eppendorf biedt u een centrifuge met een intuïtieve gebruikerservaring.
20% – Bespaar 20% op uw volgende aankoop van deze voor grote volumes bundel centrifuge 5910 Ri en / of rotor FA-6×250.

Eppendorf ThermoMixer® C

Verbeter uw analyseresultaten door de stalen tegelijkertijd te mengen en te incuberen. Eppendorf ThermoMixer C heeft eenvoudig te verwisselen SmartBlocks voor alle gangbare laboratoriumvaten, waardoor een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk is.
GRATIS – Een GRATIS SmartBlock naar keuze bij aankoop van een Eppendorf ThermoMixer® C.

Eppendorf Mastercycler® X40

De uitstekende homogeniteit van de temperatuur van het aluminium blok, gecombineerd met een 12-koloms gradiënt, maakt zowel nauwkeurige als betrouwbare PCR-resultaten mogelijk.
18% – Bespaar 18% op Mastercycler® X40 voor gemoedsrust bij uw PCR-resultaten.

Eppendorf Research® plus

Ongeëvenaarde combinatie van precisie, ergonomisch ontwerp en veelzijdigheid, die onderzoekers een betrouwbare en comfortabele pipetteerervaring biedt.
20% – Bespaar 20% op deze volledig autoclaveerbare pipet Eppendorf Research® plus. Enkel- en multikanaalsvarianten beschikbaar.

Eppendorf epT.I.P.S.®

Eppendorf filtertips zijn getest op filtratieprestaties volgens de norm EN 29463 voor filters, ze bereiken een minimaal aantal deeltjes. Opvangrendement van 99,5 % met getest aerosoldeeltjes van 0,05 – 0,5 μm.
24% – Koop nu en bespaar 24%.

Eppendorf SafeLock™ microbuisjes

De Eppendorf Safe-Lock microbuisjes zijn ontworpen om centrifugatiekrachten tot 30.000 xg te weerstaan, behouden de integriteit van het staal en voorkomen staalverlies.
24% – Koop nu en bespaar 24%.

Eppendorf Deepwell platen

Kies voor hoge prestaties. Onze Deepwell-platen zijn voorzien van OptiTrack®-matrixlabels, zodat u uw staal tot 30% sneller kunt vinden en pipetteerfouten kunt verminderen.
24% – Koop nu en bespaar 24%.

Nieuwe en opkomende producten

Ontdek recent gelanceerde producten en registreer je interesse in nieuwe productinformatie.

Eppendorf WhatsNext I 2024