38 jaar samenwerken: Dat kan tellen…

De samenwerking met Socorex is er eentje vanaf het eerste uur. Met een bijna even lange geschiedenis als MLS zelf – 38 jaar – verdient deze samenwerking het om eens in de kijker gezet te worden.  

Wil je Socorex leren kennen? Lees dan zeker verder: 

Socorex, een Zwitsers familiebedrijf, is al jaren één van onze betrouwbare leveranciers van pipetten, dispensers en doseerapparatuur. Ze zijn wereldbekend in de ontwikkeling en productie van precisie-instrumenten voor vloeistofverwerking in zowel laboratoria als de veterinaire sector. 

Gaëlle Honoré, Supply Chain Executive bij MLS die nauw in contact staat met Socorex, vertelt: “De hoge kwaliteit en klantvriendelijke service van Socorex vormen de basis van onze samenwerking. Samen overleggen we hoe we onze klanten optimaal kunnen bedienen: ‘Hoe introduceren we nieuwe producten op de markt?’ en ‘Is een promotiecampagne zinvol?’ zijn vragen waar we samen naar een antwoord voor zoeken.” 

Wat Socorex tot een belangrijke partner voor ons maakt: 

  1. Onze vaste contactpersoon, Laurence Louy, zorgt voor snelle en efficiënte communicatie, wat onze samenwerking bevordert.
  2. Onze jarenlange samenwerking heeft geleid tot wederzijds vertrouwen en loyaliteit.
  3. Socorex denkt commercieel met ons mee, wat nog steeds bijdraagt aan de groei van beide bedrijven op lange termijn. 

De snelle, correcte en vlotte service waar wij als partner van Socorex van genieten, sluit bovendien perfect aan bij waar wij zelf voor staan. 

Benieuwd naar het productassortiment van Socorex? Klik hier. 

Mis bovendien de promotie tot eind juli niet van Socorex voor de Acura® manual 825 micropipet