CellNass: the solution for archiving pathological samples

CellNass: de oplossing voor het archiveren van pathologische stalen

CellNass is de gespecialiseerde dienstverlening voor het archiveren van pathologische stalen (blokken en slides). Van opslag in het laboratorium, tot externe opslag in ons CellNass magazijn, onder optimale omstandigheden. Via onze recall service kan u steeds stalen opvragen die u dan fysiek of digitaal ontvangt. Uw archief wordt beheerd via ons CellTrak archiefmanagementsysteem.

Waarom voor CellNass kiezen?

 • Complete service
  CellNass ondersteunt bij alle aspecten die gepaard gaan met de archivering van uw stalen. Een optimaal opslagsysteem in uw labo, het transporteren van archief voor externe opslag, een recall service (ook digitaal) en zelfs de mogelijkheid tot het laten vernietigen van archief.
 • Optimale bewaarcondities
  Ons CellNass magazijn is uitgerust met een 24/7 monitoringsysteem voor temperatuur en luchtvochtigheid en professionele ongediertebestrijding, waardoor stalen onder ideale omstandigheden worden opgeslagen.
 • Veilig en anoniem
  Onze opslagplaats is enkel toegankelijk voor bevoegden (toegangscontrole) en beschikt over inbraakbeveiliging en camerabewaking. Archieven worden ook steeds geanonimiseerd opgeslagen en er worden geen patiëntengegevens bewaard (GDPR conform).
 • Digitale recall service
  Via een recallaanvraag kunt u steeds stalen opvragen, die u  dan op een veilige manier toegestuurd krijgt. Via onze slidescanner kunt u bovendien de scans van uw coupes meteen digitaal ontvangen via ons platform.
 • CellTrak
  Via ons archiefmanagement systeem, CellTrak, worden de stalen bij ons gearchiveerd. Zo wordt uw archief in kaart gebracht en zijn stalen snel te traceren wanneer ze worden opgevraagd. U kan steeds via uw webbrowser inloggen op CellTrak om stalen op te vragen (recall), uw archief te consulteren, rapporten te downloaden, …
 • SmartStor kasten en dozen
  Deze unieke kasten zijn de dragers van onze CellNass dozen voor blokken en slides. Deze dozen worden ook gebruikt voor externe opslag in ons magazijn. Deze kasten blijven dus steeds staan op uw site. Wanneer ze vol zijn, halen wij de dozen op en voegen ze toe aan uw archief in het CellNass magazijn.
 • Conform de richtlijnen
  Door te werken volgens het CellNass concept voldoet u meteen aan de praktijkrichtlijnen, voor erkende laboratoria binnen de pathologische anatomie, wat betreft het archiveren van humane stalen.

Met CellNass kiest u voor de betrouwbare partner, die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging, efficiëntie en kwaliteit.

Meer weten over onze CellNass dienstverlening: